petak, 22 Feb 2019

Publikacije

Politika privatnosti

AppTech u potpunosti poštuje privatnost osobnih podataka posjetitelja naših Internet stranica, svi podatci prikupljeni su isključivo dragovoljnim dostavljanjem od strane korisnika.

Naša obveza zaštite podataka

AppTech neće niti u kojem slučaju prikupljene podatke zloupotrebiti, iznajmiti, posuditi, prodati ili staviti na raspolaganje trećim pravnim i fizičkim osobama bez Vašeg izričitog pristanka, osim u slučajevima kada je to potrebno radi izvršavanja naših zakonskih obveza, u slučajevima kada je to potrebno radi zaštite Vašeg života ili tjelesnog integriteta, a Vi niste u mogućnosti dati svoj pristanak za obradu Vaših osobnih podataka, u slučajevima kada ste Vi sami objavili te podatke , u slučajevima kada je uključenost druge strane neophodna za ispravno funkcioniranje stranica. U takvim slučajevima, a prije dostave osobnih podataka, druga strana se AppTech. obvezuje na čuvanje poslovne tajne, u slučaju eventualne prodaje ili prijenosa interesa AppTech.

Za što koristimo Vaše podatke

Osobne podatke tražimo od Vas u svrhu:

• zakonskog poslovanja

• što učinkovitijeg odgovaranja na Vaše zahtjeve (upiti, narudžbe itd.)

• kvalitetne tehničke posrške

• promocije naše ponude i usluga

• statističke raščlambe i obrade podataka za potrebe AppTech.

• mogućnosti slanja kataloga, letaka, i ostalih reklamnih  materijala

U svakom trenutku korisnik može zatražiti pregled svih podataka, njihovo ispravljanje, osvježavanje ili brisanje.

Vaš pristanak

Ostavljanjem podataka na ovim Internet stranicama korisnici su pristali na njihovo korištenje od strane AppTech-a i primanje email poruka, svaki korisnik se može u bilo kojem trenutku odjaviti s liste primatelja koristeći sadržaj email poruke ili slanjem zahtjeva za izuzeće s liste za slanje, preko ovih Internet stranica.

Katalog

© 2012 Appleline d.o.o., Mostar
 x 
Košarica prazna
Prijavite se ili ...

Registracija korisnika
ili Odustani